4. 11. 2012.

Čujte i počujte! Daje se na znanje!

Jasna i Vanja pokrenule su jednu divnu priču!



a one kažu ovako!
Blog "Izazovi i slatkiši' je nastao zbog svih vas koji ste 'zavisni' od seckanja, motanja, lepljenja papirića, salveta, krpica... jednom rečju - blog za sve kreativce! Iideja za blog nastala je u pokušaju da približimo kreativcima sa ovih prostora  naš hobi - pravljenje čestitki i scrapbook! Pa evo kako će to izgledati...

Izazovi
Jednom, do dva puta mesečno, naš mali, ali vredan tim će na blogu 'Izazovi i slatkiši' objaviti temu, a vaš zadatak će biti da na zadatu temu napravite nešto kreativno (to ne mora biti čestitka, već bilo šta što inače izrađujete, a pokazuje vašu kreativnost). Sliku onoga što ste napravili, postavljate na blog 'Izazovi i slatkiši' na način koji će biti detaljno objašnjen, i čekate kraj izazova! A onda sledi...
Slatkiš
Na kraju izazova izabraćemo tri rada koji će dobiti titulu 'najboljih', a jednom od njih pripašće i slatkiš! Slatkiš je nagradica pripremljena od strane našeg tima. Uglavnom će to biti nešto od materijala za scrapbook, pravljenje čestitki, ili nešto drugo u zavisnosti od inspiracije.
O pravilima učešća koja ćemo pojednostaviti koliko god možemo, detaljno ćemo vas informisati na novom blogu, uglavnom ono što će vam biti najpotrebnije za učešće i lov na slatkiš je vaša dobra volja!"

Njihov novi blog je još uvek u pripremi, ali vi svakako kliknite na sličicu i pridružite se ovom blogu da brže i lakše saznate sve potrebne informacije! Vidimo se na izazovima!

EDIT: PRVI SLATKIŠ JE U PONUDI! 
skoknite do bloga i pročitajte pravila!

Do sledećeg čitanja
Super Anisoptera

2 коментара: