29.05.2013.

Izazovi i slatkiši vas pozivaju u tim!

Brzo skoknite do bloga Izazovi i slatkiši i prijavite se!
Na blogu kaže:

"Pozivamo sve kreativce koji bi voleli da se pridruže našem malom "Izazovi i slatkisi" timu, da se prijave putem Inlinkz-a u ovom postu.
Jasna i ja smo odlučile da uvećamo tim za još dva člana, dakle svi koji su zainteresovani da zauzmu  jedno od ta dva mesta u timu treba da urade sledeće:
Prvo, da na svom blogu napišu post pod nazivom - "Poziv za nove clanove "Izazovi i slatkisi" tima" u kome će ukratko obavestiti svoje čitaoce o ovom pozivu i uputiti ih na ovaj blog, konkretno na ovaj post, znači ne zaboravite da u svom postu dodate link do ovog posta. :)
I drugo, da unesu svoje ime i link do svog bloga u Inlinkz u ovom postu.

Izabrani kreativci zvanicno postaju članovi tima od septembra!!!

I to je to. :)
Poziv je otvoren do 4. juna, imena dva izabrana kreativca biće objavljena na ovom blogu ukratko posle toga. 
Izabrani kreativci kontaktiraće nas putem email-a, a mi ćemo ih pozvati da nam se pridruze u timu i poslacemo im fajl sa svim bitnim činjenicama u vezi sa blogom i izazovima i njihovim obavezama. Ukoliko prihvate poziv, zvanično kao članovi tima počeće od septembra, a ako iz nekog razloga ne prihvate da budu clanovi tima, izabraćemo nekog drugog od prijavljenih. 
Ne zaboravite, ovo je na prvom mestu zamišljeno kao zabava, ali da bi sve ovo uopste funkcionisalo i da bismo mogli da se zabavljamo, članovi tima moraju da imaju i neke obaveze. :)"


Dakle, sve što vam je ostalo je da skoknete tamo i prijavite se! Imate još pet dana ali ne vidim zašto to en biste uradili odmah ;) Verujem da nećete zažaliti jer je zaista divna prilika za druženje i stvaranje! Inspirišite druge, ili pronađite inspiraciju u nekome. 
Nadam se da ćete se prijaviti!!

Do sledećeg čitanja
SuperAnisoptera

Нема коментара:

Постави коментар