19.04.2012.

Nove radne pobede

Posle prvog albumčića, zbog nedostatka inspiracije i novca za novi materijal, nerado sam napravila pauzu. Ipak, nisam sedela besposlena već sam pravila planove za nove projkete. U glavi ih imam nekoliko a jedad je ušao u završnu fazu projektovanja :) Radi se o kutiji sa receptima, pa ako vam se dopadne, rado ću napraviti tutorijal - ne bi trebalo da bude komplikovano :) 

Trenutno sam u procesu pronalaženja najjeftinije lepenke, po mogućstvu 1.5 ili 2 mm, jer mi je običan karton (rasturim neku od kutija iz marketa) pomalo nezgodan - savija se, lako se "ulubi" i previše je debeo i nezgrapan - iako za sada, savršeno radi posao :D 
Takođe, ono što je počelo da me zanima jeste pravljenje notesa, planera i sl. od početka do kraja pa sam zamršena u koncima pokušavajući da naučim "bookbinding" odnosno knjigovezački posao. Nije jednostavno, ali mislim da će se isplatiti.
Naravno, opet sam se upetljala u trista svašta, valjda ću se uskoro odpetljati pa da mogu da vam pokažem rezultate.

Bitna stvar koju sam želela da vas pitam je da li ste raspoložene da organizujemo neki swap, tj razmenu poklona? To mogu biti čestitke, jednostavni mini albumi, tagovi, kombinacija svega toga ili šta se već dogovorimo...Swap može biti tematski, a ako vam više odgovara tema može biti i slobodna! 
Mislim da bi to bilo svima interesantno, a ujedno i prilika da se bolje upoznamo! Ukoliko mislite da bi vam to bilo interesantno, vi javite, pa bih ja uzela na sebe da to organizujem (na jednom od kreativnih foruma sam par puta koordinirala swap dok sam još pravila nakit, pa sam upućena u oragnizaciju - nije komplikovano uopšte! :D)

Do sledećeg čitanja razmišljajte o SWAPu! :)
Super Anisoptera

3 коментара:

 1. ajme, to bi bilo super :D. JA jućer bila na radionici scrapagge, pa se nadam da ću znat nešto lijepo smučkat

  ОдговориИзбриши
 2. Nikako da ti odgovorim sorry. I ja sam trenutno u bookbindingu :)) Baš juče povezah jednu knjigu bez onog knjigovezačkog razboja i mogu ti reći da ću definitivno morati da isti napravim jer je tako mnooogo lakše i preciznije. Ako hoćeš da to ide mnogo brže možeš da koristiš i šivaću mašinu, ono jest da nije profi ali lepo izgleda i nema šansi da se raspadnu strane ;) Dugujem ti odgovor i za lakiranje ukrasnog papira...probaj sa akrilnim lakom (imaju ga u farbarama)koji ne smrdi ili brodski lak koji smrdi i suši se danima ali ima lep sjaj. Skuplja varijanta je lakiranje lakom kojim se premazuje polimerna glina (ima strava sjaj). Ja sam uvek za swap samo da imam dovoljno vremena da napravim nešto za isti :))
  Veliki pozdrav!

  ОдговориИзбриши
 3. Baš mi je žao što sam tek sada otkrila tvoj blog, ali ukoliko si i dalje zainteresovana za neku razmenu, bilo bi super :)

  ОдговориИзбриши