27. 5. 2013.

in the meantime... life happends!

Dragi moji!
Evo mene (napokon) opet ovde, nakon mnogo promena i uzbuđenja u životu! Pored svih tih stvari koje su mi se izdešavale, nekako sam potisnula aktivnost na blogu, iako sam ponešto raduckala i pravila, ali odmah poklanjala. Naravno, nisam se setila da na vreme sve to fotografišem, ali šta je tu je. :) Bitno je da su osobe kojima su poklončići bili nasmenjeni i više nego zadovoljni. :)

Što se novosti tiče, da krenemo redom pošto me baš dugo nije bilo :)

Za početak, moj dragi i ja smo se venčali! 23. mart najdivniji dan ove godine, naši najbliži prijatelji i familija, intimna atmosfera, i žurka do kasno u noć. Puno emocija, pozitvne energije i osmeha. Zaista, savršenije nije moglo biti.
Ono što je još doprinelo atmosferi jeste saznanje svega par dana pre venčanja da sam trudna! Tako da sada moja mrdalica i ja zajedno stvaramo! Uživam u trudnoći, evo stigli smo do pola, imamo još ovoliko! :) Tiba raste, ja se fenomenalno osećam i sve teče onako kao treba. Sredinom oktobra očekujemo novog člana - biće to naše do sada najveće remek delo!
Posle svega toga onaj naporniji deo - selidba, sređivanje stana, renoviranje, opremanje i ostale stvari koje još nismo u potpunosti završili, ali bližimo se cilju!
U tom celom haosu, veliki deo mog hobi alata i materijala je još uvek neraspakovan, u kutjama i kesama, i jedva čekam da konačno sve to raspakujem i ponovo krenem u akciju!
Hvala devojkama sa bloga Izazovi i slatkiši na strpljenju i poverenju - vraćam se nazad u tim, ovaj put, nadam se bez prekida! ;)
U međuvremenu, ideje su se nagomilale kao u glavi tako i na papirima pa jedva čekam da počnem nešto da radim - moram prizanti da mi je nedostajalo :)
Sada imam nimalo lak zadatak da ispratim šta ste vi to za sve ovo vreme lepo pravili! Treba se vratiti u kolosek ;)

Do sledećeg čitanja
SuperAnisoptera

4 коментара: